Η Ένωση Λ.Σ. Κεντρικής Υπηρεσίας προσφέρει δωρεάν διακοπές στα μέλη της!


Η Ένωση Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Υπηρεσίας, μέλος της Π.Ο.Λ., κληρώνει ένα μαγευτικό τριήμερο στο ξενοδοχείο Palmariva Beach Hotel 4* με All Inclusive διατροφή για μια τυχερή οικογένεια Λιμενικών.

(Το τριήμερο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριου του 2024 και το δωμάτιο θα μπορεί να φιλοξενεί έως 2 ενήλικες και 1 παιδί ηλικίας έως 12 ετών).

Το τριήμερο είναι μια προσφορά του My-Diakopes.gr | Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων

Για την συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πρέπει απαραίτητα να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και αυτομάτως μπαίνετε στην ηλεκτρονική κληρωτίδα και που ξέρετε ίσως για εσάς να συνεχίσουν οι διακοπές για λίγο ακόμα…!

 

Φόρμα συμμετοχής στην Κλήρωση ΕΔΩ


Σημ:  Δικαίωμα συμμέτοχης έχουνε και στελέχη τα οποία δεν ήταν μέχρι και τώρα μέλη της  Ένωσης Λ.Σ. Κεντρικής Υπηρεσίας  και της Π.Ο.Λ.


Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12:00 όπου θα γίνει και η ηλεκτρονική κλήρωση


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε τα παρακάτω τηλέφωνα :

Υπ. Δημοσίων Σχέσεων ΕΛΣΚΥ : κα. Καραγεώργου Κωνσταντίνα τηλ: 6975825364 ή  κ. Γκιουρτζίδη Δημήτριο τηλ: 6976472747

 

Πιο είναι το  Palmariva Beach Hotel 4* ;

Το ξενοδοχείο Palmariva Beach Hotel 4*, προσφέρει εγκαταστάσεις για αξέχαστες διακοπές και απόλυτη χαλάρωση: ευχάριστο περιβάλλον, απέραντη αμμώδης παραλία, γαστρονομική κουζίνα, ευρύχωρα και καλαίσθητα δωμάτια, και μεγάλη ποικιλία μπουφέ, που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας.


Με θέα τον πανέμορφο Ευβοϊκό ή τους όμορφους διαμορφωμένους κήπους, το ξενοδοχείο Palmariva το οποίο αποτελείται από 270 δωμάτια, προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και ανέσεις για κάθε είδους επισκέπτη και πολύγλωσσο προσωπικό.


Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που προσφέρει ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για οικογένειες. Στις αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται 2 γήπεδα tennis, basket, beach volley, mini golf, γυμναστήριο, υπαίθρια παιδική χαρά, ping-pong και θαλάσσια σπορ. Φυσικά, το Palmariva αποτελεί εξαιρετική επιλογή και για ζευγάρια, τα οποία μπορούν να επιλέξουν να πιούν ένα ποτό στο bar και να απολαύσουν βουτιές τόσο στα εξαιρετικά νερά της παραλίας, όσο και στην υπέροχη περιοχή της πισίνας.


Palmariva – All Inclusive

Το ξενοδοχείο Evia Riviera Resort, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες All-Inclusive.


Palmariva – Ερέτρια

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Εύβοια – ένα από τα πιο γραφικά νησιά και το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, στην περιοχή της κοσμοπολίτικης Ερέτριας, γεμάτη αξιοθέατα: αρχαία μνημεία, ναούς, μουσεία, κάστρα και μοναστήρια. Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στη στάση του λεωφορείου (50 μ.) και απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Ερέτρια και 1 ώρα με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Διεύθυνση: Μαλακόντα, Ερέτρια, 340 08, Εύβοια


Το Δ.Σ. της Ένωσης Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Υπηρεσίας 

Ένωση Λιμενικού Σώματος  Κεντρικής Υπηρεσίας (Ε.Λ.Σ.Κ.Υ.)
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.)




 




Νεότερη Παλαιότερη