Συναντήσεις ΠΟΛ στη Βουλή των Ελλήνων με ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Νέα Αριστερά.

Δελτίο Τύπου

Η Ομοσπονδία μας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών – Π.Ο.Λ. , σήμερα  22 Οκτωβρίου 2024 πραγματοποίησε  σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων του  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , του ΚΚΕ, της Ελληνικής Λύσης και της Νέας Αριστεράς, όπου συζητήθηκαν καίρια οικονομικά, εργασιακά και υγειονομικά  ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακής καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα. (παρατίθεται παρακάτω)

Την Ομοσπονδία μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κυράνης Κωνσταντίνος, οι Αντιπρόεδροι Βώβος Μιχαήλ και Γιαταγάνας Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας Αθουσάκης Εμμανουήλ και ο Υπεύθυνος τύπου-μέσων, ενημέρωσης και δράσεων Γκιουρτζίδης Δημήτριος.

Τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκπροσώπησε ο βουλευτής Mεϊκόπουλος Αλέξανδρος.

Το ΚΚΕ ο Βουλευτής Παπαναστάσης Νίκος και ο Γαρδικης Νικόλαος μέρος του Τμήματος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Ελληνική Λύση ο  Βουλευτής Φωτόπουλος Στυλιανός

Την Νέα Αριστερά ο Βουλευτής  Δημήτρης Τζανακόπουλος

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα φαινόμενα προσπάθειας περιορισμού της συνδικαλιστικής ελευθερίας στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που σε κάποιες περιπτώσεις κατέληξαν σε συνδικαλιστικές διώξεις ,με τα κόμματα της Βουλής να δηλώνουν την στήριξη στην Ομοσπονδία μας με όποιο τρόπο και αν απαιτηθεί.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και το προσεχές χρονικό διάστημα προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για τα ζητήματα που αφορούν στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ προτείνοντας λύσεις ρεαλιστικές για ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Σχετικό κατατεθέν Υπόμνημα

10%20%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20trasparent